У Львівському університеті допитують студентів і викладачів по справі Шеремета - адвокат

дугар2

Підозрюваній у справі щодо вбивства журналіста Павла Шеремета, медсестрі одного з парашутно-десантних батальйонів Яні Дугар хочуть «пришити» схильність до пропуску лекцій і семінарів, а також і схильність самовільно залишати закриту військову частину в зоні АТО в 2016 році.

Мова йде про Львівський державний університет фізичної культури. Підозрюваній у справі щодо вбивства журналіста Павла Шеремета, медсестрі одного з парашутно-десантних батальйонів Яні Дугар хочуть «пришити» схильність до пропуску лекцій і семінарів, а також і схильність самовільно залишати закриту військову частину в зоні АТО в 2016 році.

Про це у Facebook написав адвокат Дугар Віталій Коломієць. Однак, як стверджує адвокат, інформація не сходиться, бо навчалась вона у 2018 році.

«По Яна Дуга слідчі і опера почали кошмарити допитами і «дружніми бесідами» студентів і викладачів Львівського Університету щодо схильності Яни до пропусків занять.

Нагадаю, МВС хотіло запустити інформаційну мульку (прівєт Artem), що Яна самовільно залишала військову частину аж на 20 днів (в 2019), а тому алібі за 2016 сумнівне  😉 (upd. Таки запустили)

Ця тема обламалася, бо вказані ще у судовому засіданні 08.01.2020 дати «самоволки» припадають на вихідні, святкові, виклики на навчання та дорогу в офіційній відпустці (згідно закону +2дні).

Тож тепер хочуть показати схильність Яни до пропуску лекцій і семінарів, а віддак і схильність самовільно залишати закриту військову частину в зоні АТО в 2016 році.

Але і тут буде вам облом, бо Яна одна з двох студентів з найкращою відвідуваністю по основних предметах.

І головне, навчання вона почала в 2018 році. А розслідують події 2016 року. Тож, питання до Офіс Генерального прокурора, а ви точно дали вказівки на проведення слідчих дій в межах предмету доказування? що там по зросту «розвідниці»?

П.с. засідання в апеляції по Яні на 10.00, 14.02.2020 (п'ятниця), Солом'янська площа, 2а», - написав Коломієць.

Нагадаємо, слідство підозрює лікаря й волонтера Юлію Кузьменко, медсестру одного з парашутно-десантних батальйонів Яну Дугар та ветерана АТО Андрія Антоненка у організації вибуху авто Павла Шеремета.

Кузьменко й Антоненко наразі перебувають у СІЗО. Дугар обрано запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту.

Журналіст Павло Шеремет загинув 20 липня 2016 року в Києві від вибуху автомобілі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: