Міськрада Львова передала дві земділянки під промисловість за 5,9 мільйона

dsc2863-d42680f3

Сьогодні, 3 березня, у Львівській міській раді відбулися земельні торги у формі аукціону з продажу права оренди земельної ділянки. У результаті було продано право оренди на дві земельні ділянки, терміном на 10 років.

Про це йдеться у повідомленні Львівської міської ради.

«Це перші земельні торги цього року, наступні ми плануємо на квітень. Загалом було виставлено 3 земельні ділянки: 2 з них — землі промисловості, та одна — під багатоповерхову житлову забудову. Учасників було зареєстровано на дві земельні ділянки під землі промисловості, загальною прощею 2,8 га. Термін оренди становить 10 років. Тобто за результатами торгів 10-річна орендна плата коштуватиме 5 млн 903 тис. грн.

На аукціон з продажу земельної ділянки у власність учасників не зареєстровано, тому ми будемо виставляти її на торги повторно в квітні», — розповів заступник начальника управління земельних ресурсів Олег Павлишин.

На аукціоні було продано право оренди на дві ділянки: на вул. Шевченка, біля будинку 313 К (за 350 700 грн, 64 коп. на рік), а також на вул. Шевченка, 311а (2) (за 239 679 грн 82 коп.).

Також не було зареєстровано учасників торгів на право власності на земельну ділянку № 1, що розташована на вул. Роксоляни.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: