Обираємо якісний медичний одяг: на що звернути увагу

shutterstock_2529669312

Лікарська професія по праву вважається однією з найважливіших, найпотрібніших та найшановніших поміж усіма іншими. Це неймовірно важка та відповідальна робота, що потребує чималих знань, постійного самовдосконалення, часто жертовності та самовідданості.

Особливе місце в повсякденній роботі представників лікарської справи посідає спеціальна форма одягу - медичні костюми, халати, рукавички, захисні маски, взуття тощо. Охайний зовнішній вигляд для медика – це, так би мовити, закон, котрого дотримуються беззаперечно.

В нашій публікації ми розглянемо низку важливих критеріїв, котрих потрібно дотримуватися під час вибору медичного одягу, у тому числі костюмів чи халатів.

Критерії вибору медичного халату та костюму

У лікарів спеціалізована форма одягу – їх, так би мовити, візитівка, а тому обираючи костюм чи халат, слід врахувати декілька важливих параметрів, зокрема:

  • Матеріал. Враховуючи те, що в медичному одягу доведеться носити упродовж усієї робочої зміни, тому він, по-перше, не повинен викликати жодних алергічних реакцій, а по-друге, в такому вбранні тіло повинно дихати. З огляду на це оптимальним вибором буде медичний костюм чи халат з натуральної тканини, приміром, з бавовни. Певна річ, допускається і незначний відсоток синтетики, завдяки чому вбрання не буде мнутись.
  • Зручність. Одяг для медиків не повинен сковувати рухи, добре сидіти на тілі, не викликаючи при цьому дискомфорт чи будь-які інші незручності.
  • Колір. Окрім традиційного білого, зараз можна обрати халати чи костюми в найрізноманітніших варіантах кольору, звісно, якщо, в медустанові не діє так званий дрес-код.
  • Простота у догляді. Медичне вбрання повинне також легко піддаватись пранню, особливо при наявності різноманітних плям від потрапляння на поверхню одежі фізрозчинів, біоматеріалів чи поту.
  • Естетична складова. Одяг повинен мати приємний зовнішній вигляд, чітко підкреслювати стиль медичної установи та загалом формувати її престиж.

Де придбати якісний медичний одяг?

Останнім часом особливої популярності здобули онлайн-покупки. В Інтернеті можна запросто знайти і придбати практично будь-який товар, у тому числі і вбрання для медиків. Приміром, в інтернет-магазині Greenmedical представлене широке різноманіття спеціалізованого медичного одягу, виготовленого з екологічних та безпечних матеріалів. Товари вирізняються високою якістю, відмінними естетичними та експлуатаційними характеристиками.

*реклама

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: