Мерія Львова скасує рішення будівництва надбудови у будинку на вулиці Вашингтона

nadbudova na vashynhtona

Місто напрацьовуватиме скасування документації на будівництво надбудови у будинку на вул. Джорджа Вашингтона, 21.

Так, за словами головного архітектора Львова Антона Коломєйцева, є багато скарг мешканців на будівництво, а також було виявлено документальні неточності за цим об'єктом, інформує пресслужба Львівської міськради.

Читайте нас в Telegram: перевірені факти, тільки важливе

«Фактично, зараз триває будівництво нежитлових приміщень, які є прибудовами до житлового будинку. Все знаходиться під єдиним номером — вул. Дж. Вашингтона, 21. Мешканці зіткнулись із низкою проблем. По-перше, у межах цього будівництва були зрізані дерева. Ведеться будівництво надбудови другого поверху над першим. Мешканці вважають, що це надто близько до їхніх вікон, та будівництво погіршує житлові умови. Відповідно, ми здійснили кілька виїздів туди, намагались знайти варіант, який би задовольняв усіх. Але забудовник не йде на такі поступки. По-суті, він будує те, що планував на початку.

Насправді ми дійсно напрацьовуємо юридичну складову скасування цих рішень, аби запобігти будівництву. Там були певні документальні неточності, тому що, відповідно до документів, на ситуаційній схемі було зазначено, що прибудова матиме окремий номер — 21А, а насправді вона має винятково номер 21. Тому очевидно, що потрібно дослідити, наскільки документи відповідали дійсності. Інше питання — чому так сталось, що ці речі були подані. Зараз юридичний департамент збирає максимальну інформацію за цим об'єктом", — зазначив начальник управління архітектури та урбаністики Антон Коломєйцев.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: