Замміністра зі Львова пропонує роботу «медика на вихідні»

микичак

У Міністерстві охорони здоров'я України порадили підприємцям шукати додаткові джерела доходу під час пандемії. Підприємцям запропонували йти працювати в лікарні.

Про це на брифінгу заявила заступниця міністра охорони здоров'я Ірина Микичак, - пише РБК-Україна.

Микичак запропонувала малому бізнесу «перетворювати проблеми у нові можливості».

«Ми просто просимо оглянутися навколо себе і знайти інші додаткові джерела доходу, де можна заробляти під час карантину, - з дому, онлайн, дистанційно, надаючи дистанційні послуги на винос, на вивіз і тому подібне», - сказала вона.

Тимчасові робочі місця, за її словами, для підприємців готові надати лікарні. Микичак зазначила, що наразі лікарні та центри медичної допомоги потребують «сильних і здорових робочих рук»: економістів, бухгалтерів, санітарів, техніків, працівників пральні і кухні, електриків, водіїв, сторожів, вахтерів, різноробів тощо.

У Раді створили групу для розробки законів про підтримку бізнесу на час карантину.

Нагадаємо, у суботу на неділю у Львові в робочому режимі працював юридичний департамент ЛМР та Центр підтримки підприємництва, для надання консультацій мешканцям щодо роботи суб’єктів підприємницької діяльності у ці дні.

Як повідомив Андрій Москаленко, заступник міського голови Львова з питань розвитку, станом на 16.00 год  15 листопада на «Гарячу лінію міста» надійшло 150 звернень від підприємців та здійснено 20 виїздів за викликом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: