У Львові відзначили річницю Євроланцюга (відео)

Сьогодні, 29 листопада, у Львові активісти провели акцію до річниці Євроланцюга. Про це Дивись. Інфо повідомили організатори акції

Активісти взялись за руки, щоб вшанувати пам’ять загиблих революціонерів та нагадати усім, що ми все одно залишаємося єдиними.

Організатор акції - молодіжне громадське об'єднання «За Європейський Львів»

Учасники акції розповідають, що червоні хрести на бруківці – це місця, де минулого року були ті, хто вже не з нами.

«Окрім інших подій, рік тому нашу країну з'єднав Євроланцюг. Сьогодні ми вирішили повторити хоча б невеличку ланку цієї багатотисячної акції та показати, що ми пам'ятаємо...Пам'ятаємо також тих, хто ще минулого року був серед його учасників, але через різні причини вже не з нами...вже в кращому світі», - кажуть організатори.

Відео Ростислав ВАСЮТА

Довідка

Громадське об'єднання "За Європейський Львів"- це структурний підрозділ громадської організації "Молодіжний інформаційно-консалтинговий центр "За якісний транспот ".

Підрозділ займається розробкою та реалізацією програм щодо розвитку громадського суспільства, підвищення громадської і творчої активності, національної свідомості української молоді, пропагування української культури та мистецтва, соціального захисту, гендерної політики та сім'ї, освіти, охорони здоров'я, комунального сектору (виписка із статут ГО"МІКЦ"ЗА ЯКІСНИЙ ТРАНСПОРТ"" пункт 2.2.3.від30.07.2014 р.)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: