Компанія "Сіменс" відкрила у Львові новий офіс (фото, відео)

Сьогодні, 16 грудня, у Львові відбулось урочисте відкриття нового офісу Siemens у Львові, повідомляє кореспондент Дивись. Інфо із місця події.

16 грудня 2014 року у Львові розпочав роботу новий регіональний офіс ДП «Сіменс Україна». У церемонії відкриття офісу взяли участь перший заступник міського
голови м. Львів Олег Синютка, в. о. генерального директора «Сіменс Україна» Денис Дробишев, керівники підрозділів, а також партнери та клієнти компанії.

Новий регіональний офіс «Сіменс Україна» вестиме діяльність за кількома напрямками: розробка програмного забезпечення для медичного обладнання Siemens, постачання і сервіс продукції департаменту «Автоматизація промисловості», реалізація транспортних та інфраструктурних проектів. В офісі також функціонуватиме тренінговий центр для навчання роботі з сучасними системами промислової автоматизації та приводної техніки Siemens.

Відкриття нового регіонального офісу «Сіменс Україна» у Львові обумовлено такими факторами як високий людський потенціал регіону, розвинена інфраструктура, географічна близькість до штаб-квартири Siemens AG, зручність логістики, налагоджені ділові зв'язки та тісна співпраця з міською владою.
«Діяльність Siemens у Львові має давню історію, – зазначив Денис Дробишев, в. о. генерального директора «Сіменс Україна». – Так, з 1894 по 1905 рік компанією було реалізовано низку проектів з обладнання електротехнікою міського трамваю та львівської електростанції, а також здійснено електрифікацію знаменитого Львівського оперного театру. Філія ДП «Сіменс Україна» була відкрита у Львові десять років тому – у 2004-му. Сьогодні ми прийняли рішення про розширення присутності Siemens на Західній Україні, оскільки цього вимагають сучасні економічні реалії. Відкриття нового регіонального офісу у Львові надасть «Сіменс Україна» нові можливості для зростання бізнесу у регіоні».

Протягом останніх років на Західній Україні компанією «Сіменс» було реалізовано проекти з автоматизації та візуалізації виробничих процесів на маслоекстракційному заводі у Львівській області, встановлено системи моніторингу викидів в атмосферу на Добротвірській ТЕС та заводі «Миколаївцемент», модернізовано системи управління приводами на виробництві Радехівського цукрового заводу та корпорації «Мрія», а також автоматизовані лінії виробництва на декількох цементних заводах.

У найближчих планах компанії «Сіменс Україна» налагодити тісну співпрацю з львівським концерном «Електрон» за наступними напрямками:

- виробництво трамваїв на основі ключових компонентів Siemens (тягова перетворююча техніка та системи керування);

- виробництво тролейбусів та електроавтобусів на основі ключових компонентів Siemens (тягові двигуни, тягова перетворююча техніка, системи керування);

- реалізація комплексної довгострокової програми технічного обслуговування всього виробленого рухомого складу на період від 5 до 15 років; розробка та
впровадження системи електронного квитка для міського пасажирського транспорту.

Окрім того, Siemens може запропонувати Львову послуги з розробки та реалізації проектів з енергозбереження та впровадження новітніх технологій на комунальних підприємствах міста, комплексної модернізації контактної мережі та системи тягових електропідстанцій для міського електричного пасажирського транспорту, комплексної модернізації та експлуатації мережі міського освітлення, модернізації котельних, а також впровадження комплексних систем керування міським автомобільним транспортом, пов'язаних з обмеженням в'їзду автомобілів до центру, автоматизованими паркуваннями, автоматизованим контролем і фіксацією порушень правил дорожнього руху.

сіменс

Деталі дивіться у відео Дивись. Інфо

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: