Львів презентує себе у Грузії. Фоторепортаж

У грузинській столиці тривають Дні Львова.

Заступник міського голови з гуманітарних питань Василь Косів зустрівся з туристичними компаніями, авіакомпаніями та рестораторами Грузії, аби розповісти про туристичну привабливість міста, основні бренди та його історію. Окрім того, під час зустрічі Лев Підлісецький презентував Львівський туристичний альянс Львова, а ресторатор Вардкес Арзуманян – ресторанний бізнес міста.

На зустрічі були присутні 11 туроператорів Тбілісі. Зазначимо, львів’ян приймала перша заступниця міського голови Тбілісі Севдія Угрехалідзе.

«Львів – дружнє для нас місто. Дні Львова в Тбілісі – добрий захід, присвячений обміну досвідом між містами в сферах сервісу, туризму, менеджменту, маркетингу. Ми дуже раді цьому заходу. Це запорука ще кращої співпраці між нами. Для Львова пріоритетом розвитку міста є туризм. Ми готові перейняти цей досвід у львів'ян», - зазначила Севдія Угрехалідзе, перша заступниця мера Тбілісі.

Під час зустрічі зауважили, що до Львова, як і до Тбілісі туристи їдуть смачно поїсти.

«Влада спільно з містом розробила стратегію розвитку міста, і одним з пріоритетів є туризм. Ми спільно працюємо над розвитком цього напрямку та збільшенням кількості туристів у Львові. Львів сьогодні – це близько 1000 ресторанів. Це ресторанна столиця України. Перший спільний продукт, який ми хочемо організувати разом після цього проекту - свято тбіліського дворика у Львові», - говорить ресторатор Вардкес Арзуманян.

Нагадаємо, також в рамках промоційної акції «Дні Львова в Тбілісі» протягом тижня усім мешканцям та гостям міста роздаватимуть міні-запрошення у Львів –листівки «Welcome to Lviv», у найбільш привабливому парку Тбілісі виступить найкращий вуличний театр України – Львівський духовний театр «Воскресіння» з виставою, а також мешканцям Тбілісі запрезентують фотовиставку львівських фотографів «Місто у місті».

lviv u tbilisi (1) lviv u tbilisi (2) lviv u tbilisi (4) lviv u tbilisi lviv v tbilisi

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: