У поєдинку між Збірними України та Сан-Марино мінімум буде 3:0, - Віктор Хлус

13219864_1730871613864025_1365861182_n

Екс-гравець збірної СРСР Віктор Хлус вважає , що українці повинні легко обігравати Сан-Марино , порівняв цю країну з Фастовом і оцінив Львів .

- Багато хто сподівається на розгромну перемогу підопічних Фоменко , а з іншого боку остерігаються , як би українці не переоцінили свої сили в матчі з футбольним " карликом " ... Чи є у вас якісь сумніви в успішному результаті матчу для України ?

- Ніяких сумнівів у мене в перемозі української команди немає. Обігравати такого суперника ми можемо без особливої ​​напруги . Ми переконалися, що Михайло Фоменко вміє налаштовувати своїх гравців на матчі будь-якої складності, тому, впевнений, що недооцінка суперника виключена і ми сьогодні побачимо збірну України у всій красі. Тим більше , позитивний результат у матчі дозволить не тільки поповнити нашу скарбничку трьома очками , а й створити сприятливий емоційний фон перед матчем з Англією.

- Як вважаєте , збірна Сан-Марино навчилася грати у футбол і зможе щось протиставити нашим гравцям ?

- У цій країні живе стільки ж народу , як і у Фастові. Спробуйте назбирати в цьому місті команду , яка зможе хоч якось на рівних протистояти збірним Європи. І якщо професійні футболісти стануть рахуватися з барменами і офісними працівниками, то такій команді на чемпіонат світу годі й потикатися. А якщо серйозно, то навряд чи ця карликова країна зможе скласти якийсь опір нашій команді. Футбол в Україні останнім часом помітно прогресує і знаходиться явно не на останніх ролях.

- Фоменко піде на експерименти зі складом чи на поле вийдуть ті , хто і готуватиметься на Англію ?

- Це ж не матч , скажімо, на Кубок України. І навіть, незважаючи на те, що нам протистоїть не найскладніший суперник , на такому рівні експерименти потрібно відкидати в сторону. Можна розраховувати на одну-дві зміни, але на цю гру збірна, швидше за все, вийде в оптимальному складі . Втім, щоб про це говорити, потрібно розуміти, яку стратегію на залишок турнірного шляху вибудував тренерський штаб команди. Очевидно, що всередині збірної панує чудова атмосфера і гравці, викликані на збір , є кращими в Україні .

- Від чого залежатиме результат гри?

- Усе залежатиме від рівня опору нашого опонента. Якщо Сан-Марино посиплеться вже з перших хвилин, то особливої ​​праці довести матч до логічного результату не складе. Але якщо буду виникати якісь проблеми, то вирішуватися вони будуть по мірі їх надходження. Але чим менше буде цих труднощів, тим розгромнішим буде результат.

- Граючи спарені матчі, з англійцями краще було б першими зустрітися , коли сил побільше?

- Коли збірна тільки з'їжджається, то всі гравці знаходяться в різних кондиціях. І для того, щоб підтягти їх функціональний стан до єдиного знаменника, краще провести ось таку тренувальну гру з підвищеною відповідальністю.  На тлі такого матчу краще можна перевірити кондиції гравця, щоб вже маючи певну інформацію спокійно готуватися до принципового протистояння. У всякому разі, з позиції колишнього футболіста, мені здається, що зараз календар для нас ліг оптимально і гравці до матчу з англійцями підійдуть в тонусі.

- Добре що цей матч пройде у Львові, а проти Англії - у Києві ?

- Думаю, національна федерація прийняла таке рішення спільно з тренерським штабом і нам варто з ним рахуватися. Та й для вболівальників розподілення матчів, на мій погляд , справедливе. Львів'яни вже скучили за матчами збірної і, впевнений, влаштують їм такий прийом, як тільки вони це вміють. Та й мені самому доводилося у складі ветеранів "Динамо" пограти на цій арені відразу після Євро -2012. Так навіть ті кілька тисяч уболівальників , що прийшли на наш матч, зуміли створити нам дуже сприятливу атмосферу. Уявляю, що буде творитися при заповнених трибунах на "Львів Арені". Вважаю львівський стадіон одним з кращих в Європі, перебуваєш там , як у театрі . Що стосується матчу з англійцями, то його хотів би прийняти будь-який стадіон України . І якщо він дістався столиці, то це, напевно, справедливо.

- З яким рахунком , по вашому, закінчиться матч?

- Думаю , мінімум буде 3:0. Але знову ж таки, все залежатиме від того, як піде у нас гра, і що нам зможе протиставити оборона суперника.

Джерело championat.com

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: