Тягнибока очікує політична доля Ющенка, - політолог

Лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок має усі шанси повторити політичну долю екс-Президента України Віктора Ющенка. Про це на прес-конференції повідомив політолог Тарас Возняк, інформує кореспондент Дивись.Інфо.

На переконання Тараса Возняка, чинна українська влада готує такий сценарій розвитку політичних подій, у якому кожен із трьох опозиціонерів буде тішити себе думкою, що його особистий рейтинг у суспільстві складає 15%. Прояви цього сценарію, вважає політолог, помітні вже сьогодні.

«Ми уже бачимо, що дехто із трьох опозиціонерів має у парламенті 10-11%, натомість загалом у державі його персональний рейтинг становить 4,5%», - повідомив Тарас Возняк і додав, що якщо цей політик не одумається і все-таки піде у Президенти, то надалі він може піти у політичне небуття. Натомість, переконаний політолог, здоровий глузд вже перемагає і цей політик уже придивляється, яку посаду для себе можна отримати.

«Як хочеш мати майбутнє, то будь мудрий. Якщо у парламенті мати 10-11%, а на президентських виборах отримати 4% - то це для політика як взяти і застрелитись», - сказав Возняк, водночас не називаючи прізвища Тягнибока.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: