Шемчук бере участь у ХХVІ сесії Львівської обласної ради

Сьогодні, 17 вересня, розпочала роботу чергова сесія Львівської обласної ради за участю голови Львівської обласної державної адміністрації Віктора Шемчука.

Під час сесії керівник області поінформує депутатів щодо виконання Обласної програми оздоровлення та відпочинку дітей на 2009 – 2013 роки в частині проведення літньо-оздоровчої кампанії у 2013 році, щодо проведення закупівлі твердого палива бюджетними установами області у 2013 році.

Очільник Львівщини також доповість про стан фінансування та виконання обласних цільових програм у І півріччі 2013 року та про виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Львівської області на 2013 рік з макроекономічним прогнозом на 2014 – 2015 роки у І півріччі 2013 року.

Окрім цього В.Шемчук проінформує про ситуацію із відшкодуванням ПДВ, кредиторською заборгованістю розпорядників бюджетних коштів державного бюджету та ризиками від запровадження реструктуризації бюджетної заборгованості засобами фінансових казначейських векселів у Львівській області.

Також під час сесії Львівської обласної ради для затвердження депутатів винесуть Обласну цільову соціальну програму забезпечення пожежної безпеки на 2014 – 2016 роки та Обласну цільову соціальну захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2014 – 2018 роки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: