Демківу і Качмарику доручили знайти додаткові кошти на мікропроекти

21 жовтня співголови Конкурсної ради з реалізації Програми проведення обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку на 2011-2015 роки заступник голови Львівської обласної ради Валерій П’ятак та перший заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Богдан Матолич провели засідання Конкурсної ради. На засіданні були присутні члени Конкурсної ради, керівники профільних управлінь та відділів обласної ради, а також профільних департаментів та управлінь ЛОДА.

Члени Конкурсної ради заслухали інформацію про стан виконання робіт на об'єктах, які були включені у 2013 році до Програми проведення обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку на 2011 - 2015 роки, як до основного так і до резервного переліків. Через відсутність підтверджуючих документів про фактичне виконання робіт та наявність фінансування з інших джерел, крім обласного бюджету, члени конкурсної ради вилучили з основного переліку чотири об’єкти, зокрема: капітальний ремонт приміщення Сколівського Народного дому "Бескид", капітальний ремонт ФАПу в селі Шоломиничі Городоцького району, створення інформаційного центру громад на базі сільської ради в селі Тернопілля Миколаївського району та створення окружного центру Просвіти та національного відродження Григорія Піпського у бібліотеці Володимира Шагали у Старосамбірському районі.

Члени конкурсної ради підтримали пропозицію Валерія П'ятака і дали два дні для подачі в обласну раду підтверджуючих документів про фактичне фінансування на двох об’єктах, на яких фактично розпочалися роботи. Таким чином, в основному переліку можуть залишитися Народний Дім та дитячий садочок № 11 в місті Дрогобичі.

Конкурсна рада прийняла рішення доукомплектувати основний список претендентами із резервного списку, але виключно тими, на яких виконують роботи. Також Валерій П’ятак дав доручення підготувати звернення в департамент фінансів ЛОДА та постійну комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської обласної ради щодо пошуку додаткового фінансового ресурсу для співфінансування всіх об’єктів з резервного списку, на яких проводять роботи і які мають співфінансування з базового рівня.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: