На Львівщині розпочнуть реалізовувати мікропроекти розвитку соціальної інфраструктури

                Сьогодні, 18 червня, заступник голови Львівської обласної ради Валерій П'ятак провів робочу нараду, на якій обговорили стан реалізації у Львівській області проекту „Сприяння розвитку соціальної інфраструктури”, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛОР.

Цей проект впроваджується Українським фондом соціальних інвестицій за допомогою Гранту Уряду Німеччини у чотирьох районах Львівської області – Буському, Кам'янка-Бузькому, Радехівському та Турківському. Обов’язкова умова реалізації проекту – це співфінансування з обласного та місцевих бюджетів.

На нараді були присутні директор Львівського регіонального представництва Українського фонду Соціальних інвестицій Сергій Шигірт, керівники профільних управлінь обласної ради та обласної державної адміністрації.

Учасники наради обговорили стан виконання реалізації проекту на території Львівської області. Зокрема, як повідомив Сергій Шигірт, на сьогодні завершено виготовлення проектно-кошторисної документації по всіх об’єктах, проведено 12 тендерів та підписано 7 договорів з підрядними організаціями.

Окрім того, Сергій Шигірт зазначив, що на Львівщині уже приступили до реалізації одного із проектів. Зокрема, у селищі Добротвір Кам’янка-Бузького району виконують заходи з капітального ремонту та енергоефективності загальноосвітньої школи.

За результатами наради було досягнуто домовленості про те, щоб і надалі продовжувати робочі зустрічі для з’ясування поточних проблем, які виникатимуть під час реалізації проекту. Також буде здійснено об’їзд всіх об’єктів, щоб ознайомитися із ходом виконання  робіт.

В свою чергу, Валерій П’ятак наголосив на тому, що виконання робіт повинне здійснюватися прозоро, щоб кожен охочий міг ознайомитися з інформацією про виконання робіт на кожному з об’єктів.

Довідка.

             У рамках проекту „Сприяння розвитку соціальної інфраструктури", який впроваджує Український фонд соціальних інвестицій за допомогою Гранту Уряду Німеччини, у Буському, Кам'янка-Бузькому, Радехівському та Турківському районах Львівської області – реалізують 27 мікропроектів в освітній та соціальній галузях. Загальне фінансування проекту становить 33 млн грн. При цьому основна його частина – кошти німецької сторони. Передбачене також співфінансування з обласного бюджету та з боку місцевих громад.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: