Сех каже, що другий батальйон 24-ої бригади повертається додому

Другий батальйон 24-ої окремої механізованої бригади, який майже два місяці тримав оборону в найгарячіших точках на сході, сьогодні вирушає додому, на Львівщину. Про це повідомила голова Львівської облдержадміністрації Ірина Сех після телефонної розмови із заступником міністра оборони Петром Мехедом, повідомила прес-служба ЛОДА.

«Сьогодні вранці заступник міністра оборони запевнив мене, що бійці другого батальйону 24-ої бригади розвантажили техніку в місці призначення і повертаються додому – до місця дислокації в Яворові. Мені повідомили, що за 18-19 годин вони прибудуть на Львівщину. Це той батальйон, який два місяці був на передовій, який зазнав великих втрат – є загиблі й поранені», – зазначила Ірина Сех.

Водночас Ірина Сех закликає жителів Львівщини гідно зустріти своїх героїв. «Я дала доручення працівникам ЛОДА підготуватися до належної зустрічі воїнів, які мужньо, ціною великих жертв боронили Україну. Також я звернулася до командування про представлення до нагородження бійців, які  виявили найбільшу мужність і героїзм. Водночас адміністрація клопотатиме, аби всі воїни, які були в зоні АТО, отримали відповідний статус», – зазначила голова ЛОДА.

Нагадаємо, вчора, 11 липня, голова Львівської облдержадміністрації зустрілася із родичами військовослужбовців 24-ої окремої механізованої бригади, які вимагали від військового керівництва ротації або відпусток для своїх рідних. Ірина Сех повідомила батькам військовослужбовців, що в суботу, 9 серпня, звернулася до Президента України Петра Порошенка та міністра оборони України Валерія Гелетея з проханням знайти можливості провести ротацію військових 24-ої окремої механізованої бригади або принаймні почергово  надавати особовому складу відпустки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: