У Львові стартував новий фестиваль української музики (відео)

Сьогодні, 15 травня, у Львові стартує новий фестиваль української музики під назвою – #SVOЇ. На сцені клубу «Picasso» зберуться молоді гурти, які створюють якісну музику європейського рівня. Повідомив кореспондент Дивись.Інфо.

За словами команди організаторів #SVOЇ, зараз потрібно відкрити нові імена, що сформують майбутнє української музики, адже тенденція сучасності у постійному русі вперед, до змін на краще, котра не омине і українську сцену.

«Ми великою командою створюємо нову площадку, для артистів, чия популярність досі ширилась переважно просторами інтернет-мережі. Головна ж мета і ідея - це представити генерацію молодих виконавців з якісною музикою європейського рівня. Ми зібрали одних з кращих музичних відкриттів на українській сцені за останні декілька років, адже вони роблять музику не шаблонну, а дійсно щось нове. Ці гурти вартують того, щоб бути почутими, щоб лунати в радіо- і телеефірах, звучати на фестивалях в Україні та представляти її за кордоном», - розповів один з організаторів Святослав Румежак.

Додамо, що за задумом організаторів, фестиваль нової української музики #SVOЇ відбуватиметься щонайменше чотири рази на рік та у перспективі пошириться і на інші міста України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: