Шоу киян Secret Avenue завершить другий день кінофестивалю Wiz-Art

Концерт інді-поп групи Secret Avenue відбудеться у рамках восьмого міжнародного фестивалю короткометражних фільмів Wiz-Art 2015 «Причина майбутнього» (http://wiz-art.ua/festival/) та завершить його другий день. Також атмосферне музичне оформлення цього вечора створять ді-джей-сети львів'ян T-one i Flashy (zavtra.fm), повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛМР.

Подія відбудеться 22 травня о 22:00 год у Львові в нічному клубі Underground, що на вулиці Коперника, 17. Вхід 60 грн (50% знижки для власників абонементів кінофестивалю). Квитки заздалегідь можна придбати у закладі.

Контакти для преси щодо концерту: (063)5881799 - Ляна Мицько.

Довідка

Secret Avenue - українська англомовна new wave, інді-група, створена у 2012 році в Києві. Команда сформувалася під впливом культури та естетики 70-х і 80-х, їхня музика поєдналася з елементами електропопу і гітарного інді-року та наповнилася іскристими звуками ночі, танцями і покликом космічних сирен.

У 2014 році група виступила на найбільших українських фестивалях, у тому числі на сценах "Джаз Коктебель" і "Гогольфест". Також випустила дебютний EP "Sirens" і сингл "Happiness", які були внесені критиками у переліки кращих релізів 2014 року в Україні. Після першого туру містами України навесні 2015 року Secret Avenue продовжують працювати над записом повноформатного альбому та над зйомкою першого кліпу.

Більше про Secret Avenue: http://secretavenue.net, http://soundcloud.com/secretavenue, http://vk.com/secretavenue, https://www.facebook.com/secretavenuesound

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: