На батьківщині Андрія Мельника вшанують українських героїв (фото)

31 травня в с.Воля Якубова відбудеться Свято Героїв. Це село обране для такої події не випадково, адже всім відомо, що тут народився полковник армії УНР, військовий і політичний діяч, один з найближчих соратників Євгена Коновальця, організатор формації Січових Стрільців у Києві, один з організаторів УВО, голова Проводу ОУН Андрій Мельник, повідомила Дивись Інфо прес-служба ДРДА.

Програма святкувань і організаційні заходи святкового дійства обговорювалися сьогодні на засіданні оргкомітету за участю заступника голови районної ради Романа Урбана, першого заступника голови райдержадміністрації Степана Рудницького, Волянського сільського голови Ігоря Калічака, директора районного Народного дому Івана Сеха, старшого наукового працівника музею «Дрогобиччина» Марії Головкевич, головного адміністратора ансамблю “Верховина” Орисі Ткачук.В неділю на батьківщині Андрія Мельника вшанують українських героїв

У святі візьмуть участь ветерани української національно-визвольної боротьби, рідні Героїв України “Небесної сотні”, воїни-герої, які сьогодні захищають державу від ворога на сході України. Виступлять заслужений Прикарпатський ансамбль пісні і танцю України “Верховина”, відома авторка та виконавиця Ліля Кобільник, молодіжні колективи та окремі виконавці.

Урочистості розпочнуться о 14.00 год. біля Меморіалу Андрія Мельника. Виїзд з Дрогобича: о 13.00 год. від пам'ятника Тарасові Шевченку та від будинку райдержадміністрації та районної ради (вул.22 Січня, 37).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: