Львівська митниця та ЄБА домовились про співпрацю

Учора, 04 серпня відбулась робоча зустріч в.о начальника Львівської митниці ДФС Левка Прокіпчука та голови правління Західноукраїнської філії Європейської Бізнес Асоціації (ЄБА) Маркіяна Мальського. Участь відбулась за ініціативи керівництва в офісі ЄБА. У заході взяли також члени правління філії ЄБА.

Під час зустрічі обговорили широке коло питань двосторонньої співпраці. Було акцентовано увагу на спрощенні митних процедур, зокрема виконання мінімуму митних формальностей, необхідних для забезпечення митного контролю з додержанням вимог законодавства України. Учасники зустрічі зазначили, що однією з умов успішної співпраці   митниці та бізнесу має бути чесна, прозора діяльність митниці у питаннях визначення митної вартості товарів, а також боротьби з незаконним переміщенням товарів з однієї сторони та добросовісне декларування товарів з іншої.

Сторони дійшли порозуміння з багатьох питань, домовились про необхідність постійної якісної комунікації між ЄБА та керівництвом Львівської митниці, проведення «круглого столу» з членами Європейської Бізнес Асоціації щодо актуальних питань митного законодавства.

Учасники зустрічі відзначили необхідність взаємодії з представниками бізнесу з метою підвищення ефективності митного контролю, висловили переконання, що подібні ініціативи є хорошим фундаментом для створення сприятливого інвестиційного клімату регіону.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: