На Львівщині опалювальний сезон розпочався без проблем, - ОДА

Про це сьогодні 16 жовтня  під час прес-конференції сказала заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Ірина Гримак, повідомляє кореспондент Дивись.Інфо

За словами Ірини Гримак, цього року ЛОДА надала можливість територіям та закладам самостійно визначати, чи хочуть вони отримувати теплопостачання.

«Проаналізувавши ситуацію у районах та містах, можна сказати, що опалювальний сезон розпочався на усій території Львівщини. Водночас ми постійно контролюватимемо кількість спожитих енергоресурсів. Тому, задля економії коштів та енергоресурсів, подачу тепла здійснюватимемо в залежності від погодних умов і робитимемо це до початку морозів», - сказала Ірина Гримак.

Також Ірина Гримак додала, що на Львівщині також встановлено 7 котлів, які працюють на альтернативних видах палива – щіпі, тирсі, дровах. На сьогодні в області вже повністю переведено на альтернативні види палива комунальні котельні в м. Сколе та Золочів, частково – в містах Жовква, Перемишляни, Трускавець, Борислав. Загалом на альтернативному паливі в системі комунального теплопостачання функціонує 78 котли, сумарною потужністю в 30,8 МВт.

«Ще до кінця поточного року за рахунок коштів обласного бюджету планується реалізувати в бюджетній сфері 14 енергоефективних проектів з переведення котелень з газу на альтернативні види палива, зокрема в Радехівському, Бродівському, Городоцькому, Миколаївському Жидачівському, Жовківському та Кам'янка-Бузькому районах. Загальна вартість проектів понад 13 млн. грн.», - зазначила Ірина Гримак.

Нагадаємо, що у Львові опалювальний сезон розпочався 9 жовтня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: