На Львівщині серед білого дня жорстоко побили кандидата в депутати

19 жовтня близько 11 години дня у центрі Дрогобича біля автостанції, жорстоко побили громадського активіста та кандидата в депутати від партії «Громадянська позиція» Олега Балога.

Як повідомляє сайт Трускавець он-лайн, події розвивалися наступним чином: «…за словами хлопця, агітпродукцію, яку він розклеював на дошках оголошень біля під’їздів, постійно зривали. Поки він вчора не побачив на власні очі, як чоловік кремезної статури навмисне ключами розриває його агітки. Хлопець, який на той момент спілкувався з людьми біля під’їзду, вирішив зробити зауваження малознайомому чоловікові. Однак на пристойне прохання “Не зривайте агітки, для чого ви це робите?” почув у відповідь матюки та образи. Подальші спроби адекватно порозмовляти з людиною, ще більше вивели молодика з себе. Він накинувся на Балога та почав активно лупцювати його по голові. Поваливши Олега на землю, він сів на нього та продовжував наносити удари. Люди, які на той момент знаходились біля будинку, намагались заступитись за Олега та розірвати цю бійку. Декілька разів нападника відтягували від Балога, однак він вдруге та втретє кидався на хлопця, продовжуючи його бити та обзивати. Ні прохання припинити цю розправу, ні крики зі сторони присутніх людей не могли втихомирити агресивного та неадекватного чоловіка. Єдине чим аргументував нападник свої дії це словами “Щоб я тебе і твоєї агітації тут не бачив! Тут мають висіти лише агітки Наталі Танчук!” (конкурентка по округу – ред.).

Після побиття на місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка склала відповідний протокол. Олег Балог поїхав знімати побої в поліклініку, де у відповідь почув від лікаря “Я не можу вам допомогти, бо я вже у відпустці”. Тому хлопець був змушений їхати до міської лікарні, де його оглянули та поставили попередній діагноз “закрита черепно-мозкова травма”. Сьогодні активіст перебуває в нейрохірургічному відділенні Дрогобицької міської лікарні та проходить детальне обстеження, яке допоможе встановити, які ще травми він отримав. Тут, в лікарні, Балог зустрів і свого нападника, який стояв з рентгенівським знімком. Як згодом виявилось, нападник бив Олега настільки сильно, що зламав собі фаланги пальців та руці, після чого йому наклали гіпс».

Олег Балог багато років займається висвітленням важливих проблем міста в ЗМІ, є активним учасником руху “Чесно” та головою громадської організації “Антикорупція”. На місцевих виборах він балотується до міськради від партії «Громадянська позиція» по округу №16.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: