Перша сцена сучасної драматургії Драма.UA запрошує на вистави у другій половині листопада

Перша сцена Драма.UA з приємністю запрошує провести останні листопадові вечори в компанії унікальних акторських команд, котрі майстерно працюють з найкращими зразками світової та української сучасної драматургії.

19 листопада, четвер - перформативне читання “Порушники” канадійця Моріса Панича в режисурі Ігоря Матіїва. Перед нами виникає сюжет про міцний зв’язок між поколіннями, сповнений легкого гумору та незвичних історій про особливу родину, персиковий сад та незбагненну любов.

Ексклюзивний показ на Першій сцені Драма.UA!

Квитки всього 35 грн. Придбати можна в касі Театру ім.. Лесі Українки (Городоцька, 36) або он-лайн - http://ticketclub.com.ua/eventsession/3700/

22 листопада, неділя - перформативне читання “Бургомістр” польки Малгожати Сікорської-Міщук в режисурі Антона Романова. Чудове молоде покоління львівських акторів, котрі розкажуть не нашу історію, але, насправді, про нас самих - про відчуття персональної відповідальності за спільноту, її минуле та майбутнє; про те, що просте бажання зрозуміти Іншого, може стати першим кроком до розуміння нас самих.

Квитки всього 35 грн. Придбати можна в касі Театру ім.. Лесі Українки (Городоцька, 36) або он-лайн - http://ticketclub.com.ua/eventsession/3701/

26 листопада, неділя - моновистава “Лондон” білоруса Максима Доська в режисурі Павла Ар`є. Монолог сантехніка Гєни наштовхує на думку, що батьківщина – це місце повторюваності щоденних практик, що викликають почуття безпеки і комфорту, а ретельна боротьба з міськими нечистотами є, часом, найвищою формою патріотизму.

Квитки 50 грн. Придбати можна в касі Театру ім.. Лесі Українки (Городоцька, 36) або он-лайн - http://ticketclub.com.ua/eventsession/3701/

28 листопада, субота - вистава “Зерносховище” українки Наталки Ворожбит в режисурі Андрія Приходька. Спільний проект Мистецької майстерні “Драбина” та Першого українського академічного театру для дітей та юнацтва.

На тлі найбільшої трагедії української історії XX століття - Голодомору - ми спостерігаємо як звичайні, життєві речі - заздрість і релігійність, кохання і зрада, прагнення щастя набувають іншого морального виміру, а іронія долі не оминає нікого.

Вистава відбувається на сцені Першого українського академічного театру для дітей та юнацтва (вул. Гнатюка, 11).

Квитки в касі Першого українського академічного театру для дітей та юнацтва (вул.. Гнатюка,11) або он-лайн - http://ticketclub.com.ua/eventsession/3731/

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: