Львів'яни пікетували ЛМР аби зупинити скандальну забудову

Сьогодні, 22 січня, біля стін ЛМР мешканці вулиць Варшавської та Соснової пікетували ЛМР, аби припинити незаконну забудову поблизу школи №91, повідомляє Дивись.Інфо.

Мещканці  вимагають у міського голови Львова Андрія Садового дати розпорядження зупинити будівництво багатоквартирного будинку фірмою «Львівоблагропромбуд» на території школи №91.

Причиною пікету громади стало те, що днями почали вести підготовчі роботи. Зокрема, встановили огорожу території. Зі слів, місцевих мешканців, будівельний майданчик взялися охороняють молодики спортивної статури.

За словами мешканця, члена ініціативної групи п. Руслана, сьогодні о 16:00 буде проведена зустріч аби домовитись з забудовником.

«Треба розібратися, кожного дня нові факти, ось вчора була спроба заїхати техніки на подвір'я школи. Документів на будівництво ніхто нам не показав. Мерія позиціонує себе проти цього будівництва, але будівництво дальше продовжується, ніби всі проти, але процес іде. Тому ми прийшли до мерії аби напрацювати певні рішення. По документах будують трьох поверхівку, але за намірами забудовника планують звести 17-поверховий житловий будинок, хоча дозвільні документи у забудовників відсутні», - розповів мешканець.

Це вже не вперше, громада чинить спротив цій забудові. Щоправда, у грудні фірма-забудовник та місцеві жителі домовлялися укласти меморандум про співпрацю, натомість, вчора, 21 січня, нахабно відновили будівельні роботи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: