У Львові триває збір відпрацьованих люмінесцентних ламп

Упродовж 2 днів збору, львів’яни здали на утилізацію 170 люмінесцентних та 637 енергозберігаючих відпрацьованих ламп, що містять ртуть. Наступного разу мешканців міста запрошують долучитись до збору 12 та 20 лютого. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ЛМР.

«Відпрацьовані люмінесцентні лампи є небезпечними відходами, які містять важкі метали, тому наполегливо просимо зберігати, транспортувати та здавати лампи в упаковках виробника чи іншій безпечній тарі. Ми висловлюємо вдячність за розуміння проблеми та значну активність мешканців Львова у здачі на переробку відпрацьованих люмінесцентних ламп, адже тільки спільними зусиллями та з єдиною метою можна вирішити питання поводження з відходами побутового електронного та електричного устаткування у Львові», – зазначають у міському управлінні екології.

12.02. мобільний пункт збору працюватиме з 14.00 до 19.00 год на вул. Стрийській, 35 (Державна податкова адміністрація), а 20.02. – з 9.00 до 14.00 год на просп. Червоної Калини, 105 (ТЦ «Санта Барбара»).

Нагадаємо, збір люмінесцентних ламп і техніки здійснюють у рамках реалізації комплексної муніципальної програми поводження з відходами побутового електронного та електричного устаткування у Львові на 2013-2017 рр, затвердженої ухвалою ЛМР.

Додаткова інформація – за тел. 297-59-82 (управління екології Львівської міської ради; Палюх Тетяна Борисівна).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: