Львів є авангардом у перетворенні України до справді сучасної європейської країни, - Паєтт

Паєтт
фото прес-служба ЛМР

Львів є авангардом у перетворенні України до справді сучасної європейської країни, - заявив Надзвичайний і Повноважний посол США в Україні Джеффрі Пайєтт під час презентації Програми цифрового перетворення Львова.

Львів є авангардом у перетворенні України до справді сучасної європейської країни, - заявив Надзвичайний і Повноважний посол США в Україні Джеффрі Пайєтт під час презентації  Програми цифрового перетворення Львова, повідомляє кореспондент ІА Дивись.info.

«Мені дуже цікаво, як модель, яка працює тут, у Львові, поширюється та застосовується в містах, наприклад, Дніпро, Миколаїв. По дорозі сюди я зазначив у розмові з паном мером, що дуже важливо – це робота і зусилля, які в цьому напрямку зараз здійснюються у Маріуполі. Це місто було окуповане російськими військами. Зараз це місто є частиною єдиної України. Вони дуже добре докладають зусиль для запровадження відкритих даних, електронного урядування та надання адміністративних послуг для громадян» - розповів Посол.

Він також розповів про плани реформування митниці.

«Я також мав розмову з паном Гройсманом щодо реформування митниці. Це важливо для Львова, як воріт до Європи. В цій розмові ми торкнулись нового проекту, який здійснюється під наглядом американської агенції з міжнародного розвитку – це запровадження 4 пілотних постів на митницях тут, на Заході України, вже у додаток до тієї роботи, яка ведеться в Одеській області. Це така сама модель, як і модель Відкритий бюджет. Щоби у відкритий спосіб усі транзакції, які відбуваються, відображались електронно на веб-сайті і таким способом звузити можливості корупційних дій», - розповів Джеффрі Пайєтт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: