На конкурсі «Міс Європа-2017» Україну представлятиме львів'янка

У Львові фінішував регіональний відбір до Всеукраїнського телепроекту краси нового формату Miss TV Ukraine.

Головну корону від Львова і шанс позмагатися за титул найкрасивішої дівчини України, отримала  20-річна студентка факультету біотехнологій НУ «Львівська політехніка»  (факультет біотехнологій) Вікторія Стрілко, — повідомляють організатори.

AND_5034

Цього року в якості спеціального призу від продюсерів телепроекту для львів’янки став титул Miss Europe-Ukraine, який дає право представити Україну на престижному конкурсі «Міс Європа -2017».

AND_5000_1

Переможниці Вікторія Стрілко, Марта Жуковська та Діана Любовська отримають у подарунок шанс пройтися червоною доріжкою у Каннах (Франція) та взяти участь у проектах червоної доріжки. Це стало можливим завдяки партнерам конкурсу  — Miss Cannes Festival та бренду аксесуарів De Taira. Переможниця регіонального відбору отримала у подарунок річний контракт з  De Taira. Фотосесії у стильній біжутерії відбудуться у Франції. Серед призів — участь у рекламній кампанії Mega Fashion у Мілані.

Miss TV Ukraine - Всеукраїнський телепроект нового формату, який відкриє переможниці двері у європейські та світові «бюті»-арени. Це насамперед соціальний телепроект нової генерації. Учасниці будуть реалізовувати власні соціальні проекти,  познайомляться з політиками, дизайнерами, зірками шоу-бізнесу. В рамках проекту передбачені майстер-класи, благодійні вечірки та заходи, пов’язані  з вирішенням болючих проблем жінок в Україні. Переможниця проекту у 2017 році відвідає Францію.

Вікторія Стрілко не приховує щастя від шансу позмагатися за корону Miss TV Ukraine. Дівчина уже кілька років працює в модельному агентстві, захоплюється подорожами, активним відпочинком (катанням на лижах, велосипедах). Вікторія  десять років займалася народними танцями. Ніколи не брала участі в кастингах конкурсів краси. Цьогоріч спробувала і вийшло.

« На Miss TV Ukraine їду тільки з позитивним настрою і націленістю на перемогу, - розповіла Вікторія Стрілко. - Моє ім’я символізує перемогу. Як корінна львів’янка хочу показати усім витончені львівські манери, гостинність, патріотизм. Планую реалізовувати на конкурсі благодійні проекти».

Конкурс Miss TV Lviv зарекомендував себе у 2015 році. Усі учасниці реалізовували власні соціальні проекти, збирали кошти на допомогу АТОшникам. Фінансову допомогу передали у військовий шпиталь Львова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: