Гарячої води у Львові немає, бо місто економить гроші

Для того, щоб львів’яни отримували гарячу воду підприємства теплоенерго щомісяця повинні отримувати 20 мільйонів гривень. Про це під час прес-конференції заявив директор департаменту фінансової політики Львівської міської ради Олег Іщук.

Для того, щоб львів'яни отримували гарячу воду, підприємства «Теплоенерго» щомісяця повинні отримувати 20 мільйонів гривень.

Про це під час прес-конференції заявив директор  департаменту фінансової політики Львівської міської ради Олег Іщук, інформує кореспондент ІА Дивись.info.

«На сьогодні практично ніхто в місті не має гарячої води. Міський голова прийняв рішення дати гарячу воду львів'янам. Ми порахували, що по сьогоднішніх розцінках, як зросли енергоносії, нам в місяць треба 20 мільйонів гривень. Ми ці кошти даємо в статутний фонд теплоенергетичних підприємств, які розрахуються за енергоносії і зможуть подати гарячу воду» - заявив Олег Іщук.

Відповідаючи на уточнююче  запитання чи гарячої води немає через відсутність коштів Олег Іщук сказав: «Не тільки. Не всюди закінчилися ремонти. В усякому разі більшість львів’ян будуть мати гарячу воду не чекаючи осені».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: