Львівське сміття і до столиці дібралося

Частково львівське сміття вивозять в Київ впродовж декількох днів. Про це розповів сьогодні, 21 червня, мер міста Андрій Садовий, коментуючи ситуацію навколо сміття у Львові.

Про це звітує прес-центр ЛМР.

Втім, цієї ночі була спроба блокувати майданчик на вул Городоцькій, де сміття перевантажують з малих у великі машини. Також науковці корегують проект рекультивації Грибовицького полігону ТПВ. Ймовірно, що роботи можна буде розпочати ще цього року.

 

«Нам блокують вивезення сміття на полігони, які є в межах області, а їх є більше 600, нам заблокували вивезення сміття в Луцьк, Житомир. Дякую пану Кличку, громаді Києва, яка протягнула руку допомоги. Тиск триває, але ті цілі, які були поставлені – завалити Львів сміттям – вони не вдались. Львів прибирається, хоча є складності. Близько 8% контейнерних майданчиків не ідеально прибираються. Якщо, наприклад, на ранок не встигли вивезти сміття, то вивозять до кінця дня. Оперативний штаб працює у цілодобовому режимі. Два рази на день збирається інформація – зранку і ввечері, перевізники працюють у посиленому режимі. Хочу подякувати усім перевізникам. Для них це звичайно є надзвичайна ситуація. Ніхто в страшному сні не міг собі подумати, що в українській державі мільйонне місто може опинитись у такій блокаді зі сторони держави», - розповів Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: