Товариш по чарці виявився геть не товаришем

З банківської картки товариша зловмисник зняв п’ятсот гривень і привласнив їх. За вчинене шахрайство 45-річному стриянину загрожує обмеження волі на строк до трьох років.

З банківської картки товариша зловмисник зняв п’ятсот гривень і привласнив їх.  За вчинене шахрайство 45-річному стриянину загрожує обмеження волі на строк до трьох років. Про це повідомили в ГУ Нацполції у Львівській області.

Як встановили працівники Стрийського відділу поліції, чоловіки разом розпивали алкогольні напої. Коли випивка закінчилася, 43-річний чоловік віддав своєму товаришу банківську картку для того, щоб той купив у магазині ще горілки та щось на закуску.  45-річний чоловік зняв у банкоматі п’ятсот гривень – усі гроші, що були на рахунку, картку викинув, а кошти витратив на власні потреби.

Дії чоловіка правоохоронці кваліфікували як шахрайство. Досудове розслідування завершено. Кримінальне провадження з обвинувальним актом скеровано до суду.

Згідно ч. 1 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України вчинене карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеження волі  на строк до трьох років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: