Львівська прокуратура виявила «чорну бухгалтерію» у лісників

nakladni

Сьогодні, 28 липня, прокуратура області спільно із СБУ в межах кримінального провадження за фактом розтрати лісопродукції службовими особами Климецького лісництва ДП «Славський лісгосп» провела 5 обшуків.

Сьогодні, 28 липня, прокуратура області спільно із СБУ в межах кримінального провадження за фактом розтрати лісопродукції службовими особами Климецького лісництва ДП «Славський лісгосп» провела 5 обшуків.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

В повідомленні йдеться, що обшуки проведено в приміщенні Климецького лісництва, в помешканнях його службових осіб, причетних до незаконних порубок та розкрадання лісу, а також у будинку власника приватної пилорами та на її території.

У ході їх проведення в лісництві вилучено бухгалтерську документацію щодо здійснення господарських операцій, чорнові записи обліку деревини, та ін.

Варто зазначити, що під час обшуку на території приватної пилорами правоохоронцями виявлено близько 100 необлікованих зрубаних дерев сосни та смереки різного діаметру без відповідного маркування, тобто більше 40 кубів лісу.

Оскільки, власник підприємства не зміг надати відповідні документи на деревину, прокуратурою вжито заходів до вилучення цієї лісопродукції з метою подальшого накладення арешту.

Крім того, в будинку вказаного підприємця вилучено договори та товарно-транспортні накладні сумнівного походження.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: