Босоногі мандрівники сьогодні зустрілися з мером Львова (фото)

Пропозиція переночувати в хостелі нам не пасувала. Ми керувались принципом «все або нічого». Якщо Андрій Іванович не погоджується прийняти нас в себе, то і хостел нам не цікаво. (Тим паче, що у Львові є друзі, в яких можна переночувати).

Так написали Іван Онисько і Юрій Регліс про Львів у групі ПРОСТОБОСО у Фейсбук.

13892372_923099021167712_7290625447058783658_n

Нагадаємо, що хлопці без грошей та босі вже 22 день мандрують туристичним Вишиваним шляхом від Ужгорода до Харкова. Сьогодні вони завітали до міста Лева.

«Вже кілька разів під час ПРОСТОБОСО люди спершу відмовляють нам у нічлігу, але продовжуючи спілкуватись, роблять висновок, що ми класні хлопці і таки запрошують до себе. Андрій Іванович хоч і сказав, що ми класні хлопці, все ж не постелив нам десь на дивані свого помешкання. Не вдалось нам ввімкнути харизму настільки, щоб зачарувати Садового.
Та не можна сказати, що і вечір не вдався. Мер Львова – дуже цікава людина, талановитий дипломат. Тож попри те, що ми не отримали те, за чим прийшли, були задоволені. Балачки про всяке, смачна кава, затишок вечірнього Львову без дощу) На прощання отримали в подарунок значок з символом Львова, пам’ятну монету.
Я підняв високо брови, коли почув, як Юрко запропонував Андрію Івановичу роззутись і походити з нами босоніж. Ще більшим було здивування, коли мер погодився. Ми прогулялись кілька метрів приємною бруківкою, потиснули руки тай розпрощались)
Решту вечора ми присв’ятили не спілкуванню з друзями, а технічним морокам. Дуже дякуюмо Саші, що він потратив 5 годин свого життя, щоб завантажити 30 гігабайт відео. Те ж саме робила і Ярина з іншими 30-ма гігами. Спочатку ми закидували файли з ноута Саші на терабайтник, який нам люб’язно надали в користування з телеканалу СТБ. Потім подібне робили вже в дома Ярини з її компа.
То якраз в Ярини ми і ночуємо. Це та сама Ярина, яка разом із Юлею розробили для нас чудове босе лого. Юрко з Яриною тільки зараз познайомився. Я бачу її вдруге. Днесь вона випромінює неймовірну умиротвореність. Зазвичай умиротвореність буває фоновою, а в Ярини вона якась провідна з-поміж всього того, що вона транслює. А точніше, з-поміж того, що і як сприймається моїми приймачами.
Прекрасний день у Львові! А як же ж інакше. Ну це ж Львів!», – написали хлопці про Львів у Фейсбук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: