Львівський аеропорт зафіксував зростання пасажиропотоку в липні на 29,5%

За результатами діяльності ДП «МА «Львів» ім. Данила Галицького» впродовж липня 2016 року авіаперевезеннями з/до Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького скористалися 91,3 тис.пасажирів, що на 29,5% більше, ніж за аналогічний період минулого року (70,5 тис.пас.).

За результатами діяльності ДП «МА «Львів» ім. Данила Галицького» впродовж липня 2016 року авіаперевезеннями з/до Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького скористалися 91,3 тисячі пасажирів, що на 29,5% більше, ніж за аналогічний період минулого року (70,5 тисячі пасажирів).

На внутрішніх рейсах було перевезено 16,1 тисячі пасажирів (18%), а на міжнародних – 75,2 тисячі пасажирів (82%).

Найпопулярнішими напрямками за пасажиропотоком у липні стали Анталія, Стамбул (SAW, IST), Бориспіль (KBP), Варшава і Відень.

Кількість рейсів, виконаних у липні 2016 р. з/до ДП «МА «Львів» ім. Данила Галицького», становила 926, з них 716 (77%) міжнародних і 210 (23%) внутрішніх.

Найбільшу кількість пасажирів у липні 2016 р. було перевезено авіакомпаніями МАУ, Азур Ейр Україна, LOT Polish Airlines, Роза Вітрів Україна та Pegasus Airlines. Найбільше рейсів було здійснено наступними авіакомпаніями: МАУ, LOT Polish Airlines, Austrian Airlines, Дніпроавіа та Азур Ейр Україна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: