Сьогодні поліцейські розповіли дітям військовослужбовців про переваги своєї професії

Сьогодні поліцейські розповіли дітям військовослужбовців чому не застосовують зброю у центрі міста, чому їм не спекотно у формі влітку та як легко можна позбутися водійських прав через халатність.

Зустріч з дітьми Героїв Ато відбулася у рамках проекту «Літня школа професій».

«Літня школа професій» – спільний проект Малої Бізнес-школи Львівського інституту менеджменту та ГО «Допомога дітям Героїв», що триватиме 10 днів. Щоденно школярі матимуть насичений графік: навчання в Малій Бізнес-школі, екскурсії на підприємства і в установи, культурно-розважальні заходи.

Дітей протягом 10 днів будуть знайомити з найцікавішими професіями.

Під час участі у проекті підлітки навчаться будувати організаційні бізнес моделі, створять «підприємства своєї мрії», у яких спробують прорахувати усі необхідні елементи успішного підприємства.

«Також програмою проекту передбачено спілкування з кваліфікованим психологом для пошуку відповідей на запитання «хто я і чого я прагну досягти в житті?!» з метою вибору майбутньої професії. У «Школі професій» школярі працюватимуть у командах, що не лише сприятиме ефективній та результативній роботі, але й дасть можливість знайти нових друзів, створити разом цікаві проекти та весело й з користю провести ще декілька днів літніх канікул», – розповідають організатори проекту.

Працівники поліції сьогодні розповіли підліткам про специфіку своєї професії, труднощі і навички, яким треба володіти, аби працювати поліцейським. Представники поліції зізналися, що насправді львів'янам бракує терпіння та витримки: не всі готові переходити дорогу у належному місці, викидати сміття в сміттєвий бак, а не деінде.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: