КМДА планує відкрити недобудовану станцію київського метро «Львівська брама» у 2017 році

Нині недобудована станція київського метрополітену «Львівська брама» може бути введена в експлуатацію в 2017 році, повідомив журналістам мер міста Віталій Кличко під час відновлення повноцінної роботи станції метро «Вокзальна» після проведення капітального ремонту ескалатора,

передає Уніан.

«Львівська брама» буде відкрита приблизно через рік. Після узгодження вже можна приступати до проектування», – наголосив Кличко.

 

При цьому, присутній на заході директор комунального підприємства «Київський метрополітен» Віктор Брагинський додав, що зараз підприємство веде переговори з інвестором щодо будівництва виходу з даної станції, який оцінюється в 4,5 млн грн.
«На сьогодні у нас тривають переговори з інвестором, який повинен нам узгодити проектування виходу, проектування обійдеться приблизно в 4,5 млн грн і займе близько півроку, після чого можна буде приступити до будівництва», - зазначив Брагинський.

 

Недобудована станція «Львівська брама» розташована під Львівською площею - місцем, яке в столиці є одним з найбільш завантажених транспортом.
Станція залишається законсервованою з 1996 року. Її будівництво почалося ще в 1991 році, однак, через відсутність фінансування та комплексного вирішення реконструкції Львівської площі, будівельні роботи було призупинено. Плани відкрити станцію неодноразово переносилися і до цього часу проект залишається нереалізованим.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: