Перед сесією ЛМР обіцяють масовий пікет. Чи втече Садовий?

img_5086

Завтра, 14 вересня, на площі Ринок перед стінами Львівської міської ради відбуватимуться одразу декілька акцій протесту.

Завтра, 14 вересня, на площі Ринок перед стінами Львівської міської ради відбуватимуться одразу декілька акцій протесту.

Дві акції протесту розмістили на листівці, яку львів'яни могли побачити у маршрутках. Крім того, львів'яни-учасники АТО отримали СМС-повідомлення про завтрашню акцію.

На листівці, яку водії роздавали у маршрутках, йдеться, що «бездіяльність ЛМР примушує нас відстоювати наші інтереси на Майдані. Наші вимоги: зняти з водія функції кондуктора, створити безпеку руху, підвищити якість перевезень і комфорт, ввести єдиний пільговий тариф, навести лад з транспортними перевезенням».

Також на листівці розміщено одразу й анонс, де вказано про безстрокову акцію до вирішення питань сміття, виділення земділянок учасникам АТО та  підвищення комунальних тарифів.

Додамо, що листівки підписані: «Профспілка перевізників» і «Громада Львова».

фото з соцмереж

фото з соцмереж

Також завтра біля стін ЛМР зберуться на безстрокову акцію спілка учасників АТО, які вимагають дізнатися про виділення земельних ділянок.

Додамо, що сьогодні учасники АТО не дали міському голові Львова Андрію Садовому попіаритись під час брифінгу щодо зведення будинку для атошників.

Учасники АТО під вигуки «Ганьба!» зірвали меру підхід до преси, після чого Садовий, нічого не коментуючи, сів в авто і поїхав з будівництва.

14315550_1193749270664155_872386869_o

Крім цього, сьогодні Андрій Садовий вчергове перекинув провину за сміттєвий колапс на державну владу. «У мене в понеділок була робоча зустріч з прем’єр-міністром Володимиром Гройсманом. Я ще раз поінформував його про складність ситуації, яка сьогодні є у Львові. Я попросив пана Гройсмана допомогти, щоб були відповідні доручення головам обласних державних адміністрацій, прохання до мерів міст, щоб було сприяння», – наголосив Садовий.

Водночас, за повідомленням Миколаївської міської ради, місто зупинило прийом сміттєвозів зі Львова через активні протести в місті.

Є привід думати, що міський очільник завтра на запланованій сесії Львівської міської ради не з'явиться, адже під час останнього загострення конфлікту у місті Садовий пропустив дві сесії поспіль, аби не стикатись із протестувальниками.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: