Для української армії розробили нові аптечки

Для бійців української армії розробили нові аптечки та санітарні наплічники. Про це у вівторок повідомив начальник медичної служби ЗСУ полковник медичної служби Едуард Хорошун.

Для бійців української армії розробили нові аптечки та санітарні наплічники. Про це у вівторок повідомив начальник медичної служби ЗСУ полковник медичної служби Едуард Хорошун, повідомляє Укрінформ.

«Зараз розроблені нові наплічники та аптечки, які видаються санітарам та санінструкторам»- сказав Хорошун.

За його словами, нові аптечки та наплічники передусім відрізняються від старих наповненням. Наприклад, кількість кровозупинних джгутів у них збільшено до 2 штук.

Хорошун зазначив, що наразі неможливо остаточно сказати, на скільки позицій збільшиться кількість медпрепаратів в індивідуальних аптечках, оскільки представники медичної служби постійно моніторять ситуацію на передовій і радяться з військовослужбовцями стосовно того, які медикаменти необхідні у бойових умовах.

Він уточнив, що нові аптечки можуть різнитися за складом для різних родів військ. Наприклад, бійці Повітряно-десантних військ, які можуть діяти у відриві від основного складу, додатково отримають знеболювальні препарати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: