Завтра Омелян інспектуватиме ремонт доріг на Львівщині

omelyan

завтра у Львові із робочим візитом перебуватиме міністр інфраструктури України Володимир Омелян. Під час візиту він перебіг ремонтних робіт на автомобільній дорозі Львів-Пустомити-Меденичі та Судова Вишня-Яворів-Рава-Руська.

Упродовж 23-24 листопада у м. Красічин (Польща) та у Львові вперше відбудеться спільне виїзне засідання Комісії інфраструктури Сейму Республіки Польща та Комітету з питань транспорту Верховної Ради України. Слід зазначити, що засідання ініціював Комітет ВРУ з питань транспорту. 

Зазначимо, що у рамках участі у засіданні,

Загалом засідання буде зосереджене на розгляді кількох питань. Зокрема, заплановано обговорити можливість відновлення залізничного сполучення за маршрутом Перемишль – Львів, а також покращення дорожньої інфраструктури у контексті відкриття планованого пункту пропуску через державний кордон «Нижанковичі – Мальховіце». Дискутуватимуть і про перспективи розбудови дорожньо-транспортної та залізничної інфраструктури в українсько-польському прикордонні в контексті будівництва VIA Carpathia та запуску залізничного сполучення за маршрутом Київ – Вроцлав – Дрезден – Париж.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: