У Львові евакуювали 2260 відвідувачів чотирьох торгових центрів (Фото)

pm980image001

За фактом неправдивого повідомлення про замінування торгфівельних центрів у Львові відкрито кримінальні провадження.

Правоохоронці встановлюють особу зловмисника, котрий надав неправдиву інформацію, передає Відділ комунікації поліції Львівської області.

На електронну скриньку Департаменту патрульної поліції у місті Київ 30 листопада о 16.35 надійшло анонімне повідомлення про те, що у Львові в торгівельних центрах, розташованих по вулицях Шпитальній, 1, Городоцькій, 179, площі Соборній, 14 та проспекті Свободи, 27 закладено вибухові пристрої.

На місцях події працювали слідчо-оперативні групи, вибухотехніки, кінологи та фахівці інших служб, які задіюються у даних випадках.

На час огляду з ТЦ «Магнус» було евакуйовано близько 200 відвідувачів та 200 працівників закладів, з ТЦ «Скриня» - 150 працівників  та 500 відвідувачів, з ТЦ «Роксолана» - 500 працівників та 900 відвідувачів, з ТЦ «Плазма» - 70 працівників та 100 відвідувачів

Були обстежені усі приміщення торгових центрів та прилеглі території - вибухових пристроїв та вибухонебезпечних  речовин виявлено не було.

За цим фактом Галицьким та Франківським відділами поліції  відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чипошкодження обєктів власності) КК України. Санкція статті передбачаєпокарання – позбавлення волі на строк від двох до семи років.

Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: