Проект «Маленький Принц. Львів, що любить тварин» вийшов на фінальну стадію

unnamed-1

Маленький Принц. Львів, що любить тварин», пілотний проект з гуманної освіти, вийшов на фінальну стадію. Семикласники усіх 16 шкіл-учасниць відвідали більшість етапів проекту. Зокрема, 4 уроки в класах та 1 виїзний на ЛКП «Лев

».

unnamed

Особливістю проекту стала його інтерактивна складова, де вчитель виступав модератором. А діти ділились на групи та розв’язували цікаві дидактичні завдання, щодо потреб та добробуту тварин, їх впливу на наше життя та наслідків людської безвідповідальності. Допомагали в цьому яскраві зошити, які отримала кожна дитина. Їх було розроблено компанією «Кормотех» спільно із Львівським навчально-методичним центром та ГО «Академія Гуманної Освіти».

unnamed-2

Родзинкою проекту, стали відвідини ЛКП «Лев» маленькими учасниками проекту. Учні кількох шкіл уже встигли відвідати виїзні уроки, що відбулись на підприємстві та пересвідчитись – що означає відповідальність та звідки беруться безпритульні тварини.

На думку організаторів, «Маленький Принц. Львів, що любить тварин» уже довів свою актуальність та своєчасність. «Ми бачимо зацікавленість дітей, як вони пропускають ці знання крізь себе, - говорить координатор проекту Катерина Ковалюк. – Відтак, у травні ми б хотіли продовжити реалізацію проекту у всіх школах Львова та, з часом, масштабувати на цілу Україну».

Варто зауважити, що пілотний проект «Маленький принц. Львів, що любить тварин» зараз триває у 16 школах Львова, а саме:

Школа-гімназія «Сихівська», Школа №93, Школа № 94, Школа №97, ЛУПГ (приватна гімназія), Школа № 3, Школа №27, Школа №15, Школа № 75, Гімназія «Євшан», Школа №42, Школа № 63, Школа-садок «Провесінь», Класична гімназія, Школа № 2, Школа № 54.

Інформаційна довідка

Компанія Kormotech (ТМ «CLUB 4 PAWS», «Optimeal», «Мяу!», «Гав!», ) 13 років працює на ринку товарів для тварин.  Kormotech – це два високотехнологічні заводи, що виготовляють сухі та вологі корми для котів та собак, рівних яким немає в Україні. Компанія належить до трійки лідерів українського ринку кормів для домашніх улюбленців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: