Львову виділять земділянку у Яворівському районі для нового сміттєпереробного комплексу

5723fa1a7bf15c5b9c25c1c65870cfd4

Українська влада виділить Львову земельну ділянку для нового сміттєпереробного комплексу.

Про це повідомив прем'єр-міністр Володимир Гройсман на своїй сторінці у Twitter.

«Міська влада візьме зобов'язання створити полігон за шість місяців», - написав він у своєму Twitter.

За словами мера Львова Андрія Садового, такою ділянка може бути на території колишніх гірничо-хімічних підприємств – Яворівського ДГХП «Сірка», передає прес-служба ЛМР.

«Нам потрібен новий полігон. І я вітаю ініціативу обласної адміністрації стосовно ділянок, які передбачають розміщення сміттєпереробних комплексів з існуючими полігонами. Якщо б була можливість з цих трьох ділянок одну, а саме ділянку на території колишніх гірничо-хімічних підприємств – Яворівського ДГХП «Сірка», передати для міста Львова, я був би щиро вдячний», - сказав Садовий.

Як повідомляє Zaxid.net, Володимир Гройсман уточнив у голови ЛОДА чи ця ділянка є у державній власності, про яку говорить Андрій Садовий, та доручив голові ЛОДА передати її місту. Згодом місто має звести там сміттєперобний комплекс.

«У мене є пропозиція зняти одну ділянку з конкурсу, ту, яку скаже міський голова, і передати місту. Андрій Садовий має особисто написати листа у ЛОДА і взяти зобов’язання протягом шести місяців побудувати полігон, запустити його в експлуатацію. Якщо вам треба Держкомзем – завтра він буде тут і все погодить», - заявив Гройсман.

Нагадаємо, сьогодні Володимир Гройсман у рамках робочої поїздки до Львівської області провівнараду обласної комісії з надзвичайних ситуацій за участі Львівського міського голови Андрія Садового, Голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютки

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: