Львівські нардепи і волонтери передали військовим АТО п'ять позашляховиків (фото)

DSC02532

5 позашляховиків цими днями відправлять в зону АТО. Спільними зусиллями волонтерів та за фінансової підтримки народних депутатів України Ярослава Дубневича та Богдана Дубневича вдалось придбати повнопривідні автівки для української армії.

Про це повідомляє прес-служба Ярослава Дубневича.

22 березня у Києві позашляховики передали волонтерам з Благодійного Фонду допомоги армії «Повернись живим!».

Через кілька днів ці автомобілі на передовій в Авдіївці передадуть в розпорядження 72 бригаді. За словами народного депутата Ярослава Дубневича, він з волонтерами співпрацює від самого початку воєнних дій на сході України. Під час загострення ситуації під Авдіївкою з власної ініціативи зустрівся із засновником волонтерської організації «Повернись живим» Віталієм Дейнегою та запропонував допомогу.

«Для мене допомога нашим військовим – це обов’язок. Патріотичний обов’язок долучитись до протистояння з ворогом. Сподіваюся, ці позашляховики допоможуть хлопцям з більшою потугою протистояти ворогу. Разом з волонтерами сам неодноразово їздив на Схід, тому знаю, наскільки потрібні ці машини там. Відколи почалася війна, активно допомагаю нашим хлопцям, завжди тримаю з ними зв’язок та стараюся оперативно реагувати на їхні прохання», - зазначив Ярослав Дубневич.

Нагадаємо, ще у листопаді минулого року волонтерський фонд «Повернись живим» та громадське об’єднання «Народний тил» започаткували акцію «Е-десятина». Волонтери надіслали листи народним обранцям, які вказали найбільше статків у електронних деклараціях, аби ті зробили пожертви на армію.

За словами засновника фонду «Повернись живим» Віталія Дейнеги, 5 позашляховиків, які передали Ярослав та Богдан Дубневичі, на даний час є найбільшою пожертвою в межах ініціативи «Е-десятина». «Акція продовжує приносити плоди. Дякую всім, хто поширює, пише листи та висвітлює цю роботу. Тим самим ми робимо сильнішою нашу армію», - написав волонтер на своїй сторінці у Facebook.

Одним з перших відреагував і підтримав таку ініціативу народний депутат Ярослав Дубневич. У своєму блозі політик заявив: «Акція дуже правильна і тільки завдяки допомозі якомога більшого числа жертводавців ми зможемо ефективно протистояти московському агресору. Особливо це стосується тих, хто може допомагати, тобто людей заможних. Ми з братом Богданом завжди допомагали і надалі не перестанемо підтримувати наших військових».

Окрім цього, Ярослав та Богдан Дубневичі обговорили з волонтерами майбутню співпрацю. Найближчим часом мають на меті запустити проект виготовлення автономних безпілотників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: