Садовий обіцяє, що до травня знайдеться місце для сміттєпереробного заводу

125882

До кінця квітня французькі експерти з фірми «Ежіс» (Egis) визначать оптимальне місце для заводу з переробки відходів у Львові.

Про це  сказав міський голова Андрій Садовий у щотижневому зверненні до жителів Львова, повідомляє «Інтерфакс Україна».

«До кінця квітня французькі експерти завершать аналіз усіх можливих ділянок для будівництва заводу з переробки сміття та визначать конкретне і найбільш оптимальне місце для його будівництва», — зазначив мер Львова.

За його словами, паралельно працівники «Ежіс» спільно з українськими експертами «фіналізують роботу над технічними характеристиками заводу».

«Після визначення місця розпочнеться розробка проектних рішень із прив'язкою до території, і фінальним кроком стане розроблення документів для оголошення міжнародного тендера на будівництво першого в Україні заводу з глибинної переробки сміття», — додав Садовий.

Крім того, експерти «Ежіс» за два тижні нададуть план невідкладних протиаварійних робіт на Грибовицькому полігоні.

Читайте також: Львівська облрада ткнула Садового носом у сміття

Як повідомлялося, Львівська міськрада і французька компанія «Ежіс» підписали меморандум, згідно з яким компанія розробить для Львова проект рекультивації Грибовицького полігону, а також проект нового комплексу для переробки відходів. Фінансування робіт буде здійснено за рахунок гранта французького уряду на суму 650 тисяч євро.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: