Конкурсній комісії з визначення перевізників вручили повістки на допит

5697a8d71585b-20160114154119

Сьогодні, 25 квітня, відбулося засідання конкурсного комітету з визначення перевізників на міські маршрутні перевезення.

Конкурс був проведений в супереч забороні суду, а це передбачає кримінальну відповідальність.  

У вівторок, 24 квітня, Дніпропетровський окружний адміністративний суд ухвалив рішення заборонити проведення будь-яких дій щодо чинного конкурсу на міські перевезення. А також оголошувати нові конкурси до остаточного завершення судових спорів, про що йдеться в ухвалі, адресованій управлінню транспорту ЛМР.

Нагадаємо, в умовах конкурсу, який оголосило управління транспорту, було допущено грубі порушення Закону України «Про автомобільний транспорт». У зв’язку з цим досі тривають судові справи та діє заборона кількох судів проводити конкурс перевізників.

Однак, попри заборону суду, у вівторок, 25 квітня, таки відбулося засідання конкурсної комісії. Крім того, зазначають окремі члени конкурсного комітету, більшість з них не отримала для ознайомлення документів та матеріалів конкурсу. А організатор конкурсу навіть не перевірив надану перевізниками інформацію про транспорт. Адже виявилося, що всі перевізники подали неповні дані та не могли бути допущені до конкурсу, натомість голова конкурсної комісії кілька разів проігнорував це зауваження.

Після засідання конкурсній комісії було вручено повістки на допит до слідчого, адже недотримання та порушення ухвали суду тягне за собою кримінальну відповідальність та навіть позбавлення волі строком до п’яти років для службових осіб.

Також очікуються оскарження рішення конкурсного комітету в суді, зазначають громадські активісти.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: