Львівських підприємців навчать правильно користуватися чужою інтелектуальною власністю

Intellectual Property 1

Центр з надання правової допомоги у сфері захисту прав інтелектуальної власності, який почав працювати на Львівщині проведе низку просвітницьких заходів для підприємців.

Про це під час відкриття Центру розповів Голова ГО «Менеджмент інтелектуальної власності Олександр Відєнєєв, передає ІА Дивись.info.

Одним із перших заходів буде «Чесна музика-2017». «Величезна кількість підприємців Львівщини  використовуючи музику свідомо чи несвідомо порушують авторське право, і не завжди знають як правильно використовувати об’єкт інтелектуальної власності. Для цього разом працівниками ЛОДА, Держагенства з авторських прав проведемо серед підприємців просвітницький захід – надамо консультації безпосередньо на місцях. Вперше до них прийдуть не з контролем, листами –попередженнями про порушення, а з допомогою», - розповів Олександр Відєнєєв.

Читайте також: У Львові запрацював Центр правової допомоги захисту прав інтелектуальної власності

Схожий захід для підприємців проведуть щодо використання авторського права в зовнішній рекламі.

«На жаль багато підприємців після відкриття бізнесу вважають, що можна будь-що приліпити на фасад, будь-яку вивіску і без проблем використовувати там чужі товарні знаки, авторські права. Ми пояснимо підприємцям, які в них є права, як вони можуть їх реалізовувати, як поважати авторське право і на яких умовах можна використовувати об’єкти інтелектуальної власності третіх осіб», - додав Олександр Відєнєєв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: