Адвокату юридичної консультації міста Львова загрожує до 8 років позбавлення волі

27155-1_large

Адвокат схилила правопорушника до дачі хабара в розмірі 1000 доларів США двом суддям одного з районних судів міста Львова.

Відділом процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування територіальними органами поліції та підтримання державного обвинувачення управляння нагляду у кримінальному провадженні прокуратури Львівської області направлено до суду обвинувальний акт відносно адвоката юридичної консультації міста Львова за підозрою у вчиненні злочинів, передбачених ч.1 ст.190, ч.4 ст.27, ч.2 ст.15, ст.369 КК України, передає прес-служба прокуратури Львівської області.

Зазначимо, що в січні поточного року адвокат схилила правопорушника до дачі хабара в розмірі 1000 доларів США двом суддям одного з районних судів міста Львова за сприяння у закритті відносно нього проваджень про вчинення адміністративних правопорушень. Однак, в подальшому, після заволодіння, шляхом обману, грошовими коштами, була затримана.

Судом їй було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, з альтернативою внесення застави в розмірі 32 тис грн, яку вона сплатила, а на усе її майно наклали арешт.

За вчинення вказаних кримінальних правопорушень шахрайці загрожує покарання до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: