Двоє молодих правоохоронців загинули в ДТП на Львівщині

v1p0nmDxeWQ
ДТП у селі Волощина Перемишлянського району внаслідок якої загинули двоє осіб/ фото: vk.com/govarta1

29 квітня поблизу села Великі Глібовичі Перемишлянського району внаслідок ДТП загинули двоє працівників Перемишлянського відділення поліції.

29 квітня поблизу села Великі Глібовичі Перемишлянського району внаслідок ДТП загинули двоє працівників Перемишлянського відділення поліції.

Про це нас своїй сторінці у Facebook написала журналістка Вікторія Балицька.

«За попередньою версією водій (хто був за кермом ще не ясно) не впорався із керуванням і перекинувся. Поліцейські їхали в автомобілі Subaru Forester, який належить дружині начальника слідства Перемишлянського ВП. Загиблі - слідчий Олег Лотоцький та експерт криміналіст Михайло Поводій. Обидва 1983 року народження», - написала Вікторія Балицька.

Як повідомила ІА Дивись.info речниця ГУ Нацполіції у Львівській області Світлана Добровольська, наразі з'ясовуються всі обставини аварії.

«Вони були поза виконанням службових обов'язків, це був вихідний день. ДТП сталася у суботу ввечері о 18:00 годині. Наразі призначені експертизи, які повинні встановити причини аварії, також призначена експертиза на стан алкогольного сп'яніння. Попередньо автомобіль з'їхав з дороги та перевернувся. Водій та пасажир вилетіли з автівки і загинули на місці події», - сказала Світлана Добровольська.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: