У Києві відбулася презентація першого єврейського глянцю в Україні

У Києві відбулася презентація першого єврейського глянцю в Україні «#Нашилюди».

Про це повідомили учасники прес-конференції «#Нашилюди - Made in UA - презентація першого єврейського глянцю в Україні».
За словами видавця журналу Ярослава Кулика, ідея журналу народилася п`ять років тому, але спочатку видання було схоже «на общинне маленьке видання, яке не можна було назвати глянцем».

«Моя ідея полягала в тому, що оскільки Україна є багатонаціональною країною, на базі єврейського журналу зробити глянець, який був би цікавий усім. І щоб кожен, хто будує нову Україну, міг мати в ньому місце. Тому тільки через п`ять років ми досягли того рівня, коли можна офіційно заявити про те, що зараз це вже єдиний і перший єврейський глянець в Україні», - сказав Кулик.
Він зазначив, що журнал націлений на зміцнення дружби між двома країнами - Ізраїлем і Україною. Також видавець журналу розповів, що готується великий матеріал про міжнародний пісенний конкурс «Євробачення-2017», що відбувся в Україні. На його думку, цей конкурс є «невід`ємною частиною нашого життя». Зокрема, в наступному номері буде опубліковано окремий матеріал про представника Ізраїлю на пісенному конкурсі.
«Спочатку наш журнал розповсюджувався по закладах преміум класу. Але оскільки зараз ми йдемо далі, ми зараз входимо в роздрібні всеукраїнські мережі, такі як, наприклад «Союздрук», як мережа супермаркетів VARUS, «Сільпо», і також заходимо на авіалінії», - сказав видавець.

Він повідомив, що наступний номер вийде наприкінці липня. Планується, що кожен новий номер журналу виходитиме один раз на два місяці.
«Журнал - це тільки перша сходинка в нашому розвитку. Зараз ми готуємо великий портал, це буде другим кроком, і у вересні ми запустимо передачу на одному з каналів України, тобто це буде як медіа-комплекс, єдиний медіа-простір», - сказав Кулик.
На інформаційному порталі буде створено архів, із якого всі користувачі всесвітньої мережі зможуть завантажити попередні номери і придбати анонс наступних номерів.
Говорячи про програму, що виходитиме в телеефір, Кулик відзначив, що передача не стосуватиметься питань політики.

У свою чергу, директор зі стратегії та розвитку каналу ”1+1” В`ячеслав Фрідман зазначив, що хоча не входить до редакційної колегії журналу і не впливає на його політику, він готовий ділитися з читачами журналу певними життєвими історіями.
При цьому він розповів про можливості розвитку співробітництва між телеканалом і журналом.
«Якщо буде цікаво, безумовно, канал завжди буде використовувати всі форми співробітництва. Я думаю, що все попереду. Дай Бог, щоб все вийшло, щоб журнал прогресував далі. Все залежить від засновника журналу, від головного редактора і того, як він далі буде себе позиціонувати», - сказав Фрідман.
«Поки що все йде до того, мені здається, що журнал успішний і сподіваюся, що так і триватиме», - сказав він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: