При Львівській політехніці збудують Центр передового досвіду

73946171
Львівська політехніка. Фото: Panoramio

Відповідну угоду Львівська політехніка підписала 19 травня з представниками польських вишів.

Відповідну угоду Львівська політехніка підписала 19 травня з представниками польських вишів, передає ІА Дивись.info

19 травня у НУ «Львівська політехніка» підписали угоду про співпрацю ректори українського вишу та польських. Про це повідомляє кореспондент ІА Дивись.info.

За словами завідувача кафедри систем автоматизованого проектування Львівської політехніки професора Михайла Лобура, ця угода дозволить збудувати при університеті Центр передового досвіду, де зможуть працювати як місцеві студенти, так і закордонні. Крім того, це буде додатковий майданчик для співпраці викладачів та науковців.

«Будівництво такого центру — тільки початок. Гроші просто так не прийдуть, їх треба заробляти. Ми над цією ідеєю працювали три роки. Це не означає, що у нас підуть проекти просто. Так не буде. Ми хочемо збудувати інфраструктуру, яка дозволить трошки швидше отримувати гранти, бо ми є перші», — додав Михайло Лобура.

Читайте також: Львівська політехніка підписала угоду про співпрацю з Польщею

Попередня домовленість про підписання такої угоди і початок співпраці в галузі  «Розумних Технологій та інтелектуальних мікросистем» була схвалена під час форуму польських та українських ректорів у Києві. Представники польських технічних університетів ((Вроцлавська, Лодзинська та  Познанська політехніки, а також Краківська гірничо-металургійна академія ім. С.Сташіца) домовилися почати взаємне співробітництво зі створення Центру передового досвіду Львівської політехніки.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: