У Галереї ЛНАМ відбудеться виставка кращих дипломних робіт 2017 року

01-cb99c07252efadb7f1cde316c76dd2c6

Галерея Львівської національної академії мистецтв (ЛНАМ) запрошує відвідати виставку «НАШІ».

Виставка міститиме найкращі дипломні роботи цьогорічних випускників. Експозиція триватиме з 5 липня до 12 серпня включно. Відкриття виставки – у середу о 15.00, передає прес-служба ЛМР.

У рамках вступної кампанії 2017 року в галереї ЛНАМ представлено експозицію з найкращих дипломних проектів у межах цьогорічного випуску. Виставка демонструє результати творчих пошуків та експериментів молодого покоління митців в сферах художнього скла, кераміки, металу, текстилю, дерева, графічного дизайну, дизайну інтер’єрів та костюму, сакрального мистецтва, монументального живопису та скульптури.

«Експозиція також засвідчує про присутність у ЛНАМ не лише традиційних, а й інноваційних практик, які часто перебувають на межі декоративно-прикладного, образотворчого мистецтва та дизайну. Презентовано широкий діапазон художніх форм, тем, ідей, технік та жанрів. Ми надаємо можливість молодому поколінню мистецької молоді отримати перший виставковий  досвід та представити свої навчально-творчі проекти для широкого загалу», - кажуть організатори.


На виставці можна побачити концептуально цілісні та технологічно складні твори, інсталяції та медіа, оригінальні розробки у сфері дизайну та художнього текстилю, сучасний іконопис, скульптуру, модерні ужиткові речі, що вирізняються довершеними естетичними якостями та ін. За словами, організаторів, спільною рисою усіх представлених експонатів є високий фаховий рівень виконання, здобутий під час навчання в у найбільшому мистецькому ВНЗ Західної України.

«Назву «НАШІ» ми обрали не випадково. Нею ми прагнемо підкреслити значущість мистецьких пошуків кожного з випускників, які опісля закінчення Академії творять мистецьке середовище міста та України загалом. Їх сміливість та внутрішня свобода у експериментах засвідчує самодостатність та сформованість молодого покоління митців – випускників Львівської національної академії мистецтв», - розповідають у Львівській національній академії мистецтв.

ЛНАМ запрошує ознайомитись із найкращими дипломними проектами 2017 року у Галереї ЛНАМ з 5 липня до 12 серпня. Відкриття виставки у середу, 5 липня, о 15.00 по вул. Кубійовича, 35б (подвір’я лабораторного корпусу).

Години роботи Галереї: понеділок – п’ятниця, 10.00 – 16.00. Контакти: [email protected], тел. 253 35 12. За детальнішою інформацією стежте у facebook-спільноті Академії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: