МЗС не підтверджує загибель українців під час нападу в Єгипті

304636

Інформація про загибель двох українців під час нападу на готель у єгипетському місті Хургада не підтверджується.

Про це повідомив речник Департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ України Василь Кирилич, передає Громадське.

За його словами, консул України в Єгипті одержав від правоохоронних органів країни дані, згідно з якими, українці не загинули і не постраждали під час нападу у Хургаді.

Він також зазначив, що консул відправився у Хургаду для з'ясування усіх обставин нападу, а також, за необхідності, надання допомоги українцям, які перебувають на місці події.

Як повідомив посол України в Єгипті Геннадій Латій в ефірі каналу «112 Україна», напади сталися у 2 готелях у Хургаді — у The Habia та Sunny days el Palacio. Зазначається, що нападників було троє.

«Загинули дві людини, інформація трохи різниться, але за нашою це можуть бути громадяни чи Німеччині, чи Вірменії. Також є одна поранена. Вона не громадянка України, але народжена в Україні пані Михайленко Олена Іванівна, але вона є громадянкою РФ», — повідомив він.

Раніше агентство Reuters з посиланням на джерела в службах безпеки і МВС Єгипту повідомило, що у єгипетському курортному місті Хургада стався збройний напад на туристів в одному з готелів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: