Lviv Film Center запрошує на кінопокази в оновленому залі

3-c58c947590d4ccd448c70b67d4142514

У Львові тривають активні відновлювальні роботи закладів культури. Багато робіт проведено в ЛКП «Львівський кіноцентр». Тут замінено вікна, двері, встановлено нові крісла. Ще проводитимуть роботи з доступності закладу та встановлюватимуть нову систему опалення.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

«Цього року замінено вікна, двері, встановлено 176 нових крісел у залі, закуплено новий проектор, замінено ковролін. Також ще цього року будуть проводитись роботи по доступності закладу для людей з обмеженими фізичними можливостями. Тривають роботи у підвальних приміщеннях. Плануємо встановити систему опалення. Дуже популярним серед мешканців мікрорайону є кіно на даху», - розповіла Наталія Бунда, директор департаменту розвитку ЛМР.

Як розповідає директор ЛКП «Львівський кіноцентр» Андрій Породко, після реорганізації державного комунального підприємства кінотеатру «Сокіл» у ЛКП «Львівський кіноцентр», тут ведуть активні ремонтні роботи, на які з 2015 до 2017 року з міського бюджету виділено близько 3 млн. 700 тис. грн.

«Квитки можна купити або онлайн тут, або безпосередньо у касі кінотеатру. Ми завжди чекаємо на вас і готові допомогти з вибором фільму, а для улюблених глядачів у нас завжди знайдуться місця. Вартість квитків на покази у залі - 40 грн., на даху - 60 грн. (попередній продаж 40 грн.). У залі 176 місць, на даху - 60, зал оновлений. Запрошуємо вас у LFC. Раді усім глядачам», - додає Андрій Породко.

Зокрема, за кошти з місцевого бюджету вже замінили частину вікон, провели реконструкцію даху із встановленням рубероїда, провели капітальний ремонт фасаду, закупили крісла в кінозал, а також створили кінотеатр на даху. Виконано чимало робіт власними силами кіноцентру зі  залученням спонсорів.

Протягом 2017-2018 років заплановано ремонт опалювальної системи.

В перспективі задля комфорту відвідувачів планують створити універсальний простір і арт-зал, а для зручності батьків з дитячими візочками та для осіб з інвалідністю – встановити пандуси.

Нагадаємо, Львівська міська рада 18 грудня 2014 року прийняла ухвалу про реорганізацію ДКП «Кінотеатр «Сокіл» (вул. Володимира Великого, 14-а) способом перетворення у ЛКП «Львівський кіноцентр» зі збереженням функцій кінотеатру.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: